Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 95 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 41-річного одесита про те, що невідомий чоловік, через відчинене пасажирське вікно проник до салону його автомобілю, який був припаркований на вулиці Привозна та викрав планшет. Сума збитку становить одна тисяча сто гривень. Вжитими заходами викрито 42-річного громадянина однієї з країн ближнього зарубіжжя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу України.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява 40-річної жінки про те, що вона на вулиці Ак.Глушко невідомій чоловік, шляхом ривку, відкрито заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума збитку становить десять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 28-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява 64-річної жінки про те, що невідомій чоловік, знаходячись в приміщенні магазину "Продукти" відкрито заволодів її мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито 48-річного чоловіка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...