Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 64 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Подільського ВП затримано 32-річного мешканця Захарівського (Фрунзівського) району, який з полиці супермаркету викрав продукти харчування на суму понад 250 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського ВП звернулася 53-річна місцева жителька із заявою про те, що невідома особа викрала її майно на загальну суму більше ніж 6000 гривен. Вжитими заходами в скоєнні злочину викрито сина заявниці. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся житель міста, який повідомив, що з його гаражу невідома особа викрала електроінструмент. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 32-річного жителя Миколаївської області. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ширяївського відділення поліції викрито жителя с. Григорівка, 1958 р.н.,який за місцем мешкання під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки наніс один удар кухонним ножем в область черева своїй падчерці, 1984 рн., спричинивши їй тілесні ушкодження. Жінку госпіталізовано до хірургічного відділення Ширяївської ЦРЛ.

Працівниками Портофранківського відділення поліції викрито жителя Овідіопольського району, 1994 р.н., який, обливши двома пляшками легкозаймистої речовини, підпалив автомобіль "Чері", що належить одеситові, 1977 р.н. В результаті автомобіль отримав значні ушкодження у вигляді вигорання салону, двигуна та частково кузова. Сума збитку становить 100 000 грн. Порушнику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Приморським судом м. Одеси підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...