На Луганщині громадянина Таджикістану судитимуть за пропозицію хабара службовій особі

 

 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Таджикістану, за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі, направлено до суду

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури оголошено про підозру громадянину Таджикістану у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Встановлено, що 24.08.2016 о 18 годині 50 хвилин зафіксовано спробу надання неправомірної вигоди службовій особі прикордонної служби громадянином Таджикістану у розмірі 1500 рублів РФ під час проходження паспортного контролю на в’їзд в Україну через міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Танюшівка» задля сприяння у безперешкодному та швидкому перетину державного кордону.

 

 

Довідково: санкція ч.1 ст. 369 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області
(за матеріалами Новопсковського відділу
Старобільської місцевої прокуратури)

You may also like...