Раніше засуджений корупціонер незаконно намагався перетнути державний кордон

Біловодським відділом Старобільської місцевої прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 23.09.2016 вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення − таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України).

Втім, з метою ухилення від кримінальної відповідальності та безперешкодного перетину державного кордону України, він запропонував співробітнику державної прикордонної служби України неправомірну вигоду.

29.09.2016 ухвалою слідчого судді Біловодського районного суду злочинцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
На теперішній час обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 3 ст.185 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років; санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятиста до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...