Судимий комунальник уклав сам з собою угоди на ремонт тротуарів майже на мільйон

КП «Башук» Веселівської селищної ради (Запорізька обл.) наприкінці жовтня уклало декілька угод на будівництво тротуарних доріжок загальною вартістю 1,5 млн. грн. 

Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на систему «Прозоро».
 
Дев’ять угод  на суму 756 тис. грн. укладено з ФОП Овраменко Микола Іванович. Всі угоди стосуються лише тротуарної доріжки по вул. Продольній (від вул. Центральна до вул. Лісова).
 
Саме Микола Овраменко є керівником комунального підприємства «Башук» і безпосередньо підписував угоди від обох сторін.
У 2014 році Овраменка в якості директора КП «Башук» визнали винним у службовому підробленні та привласненні чужого майна і оштрафували на 955 гривень. Тоді Овраменко вніс неправдиві дані про виконання будівельних робіт на об’єктах, які насправді не виконувалися взагалі.
 
bashuk
 
При цьому, для деяких угод в системі «Прозоро» контактною особою підприємця Микола Овраменка вказано співробітницю комунального підприємства «Башук» Тетяну  Атаманчук.
 
http://nashigroshi.org/wp-content/uploads/2016/11/bashuk1.png
 
Окрім цього, сім угод на суму 744 тис. грн. укладено з ФОП Кравцов Олександр Сергійович, зареєстрованому кілька місяців тому. Всі угоди стосуються будівництва тротуарної доріжки по вул. Першотравнева (від вул. Шевченка до вул. Чумацька). Особа з ПІБ Кравцов Олександр Сергійович  очолює місцеві комунальні підприємства «Водоканал» і «Райводоканал».
Згідно порталу використання публічних коштів «E-data», Овраменко вже отримав на власні рахунки від КП «Башук» 482 тис. грн., Кравцов – 558 тис. грн.

You may also like...