До уваги водіїв вантажного транспорту, які прямують до столиці!

Наразі в Україні, у тому числі і в Києві, тривають заходи щодо ліквідації наслідків негоди. У столиці розчищаються міські та районні магістралі, відновлюються маршрути громадського транспорту.

Для забезпечення безперебійної роботи снігоочисної техніки, недопущення заторів в русі, забезпечення безпеки дорожнього руху, Національна поліція рекомендує водіям вантажного транспорту утриматися від в’їзду в столицю з 06.00 години 14 листопада до окремого розпорядження.

снег

Відповідне рішення було прийняте 13 листопада Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації щодо обмеження на в’їзд вантажного транспорту.

Національна поліція України звертається до водіїв великовагового транспорту з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Підрозділи поліції, спільно з рятувальниками ДСНС та працівниками дорожніх служб роблять все від них залежне для нормалізації дорожнього руху в Києві та забезпечення життєдіяльності міста в цілому.

 

Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

You may also like...