Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 174 заяви та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення від директора торгового центру про те, що невідома особа, знаходячись в гіпермаркеті, таємно шляхом вільного доступу намагалася викрасти товар на загальну суму 636 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного правопорушення було викрито 47-річну одеситку, від якої надійшли правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції звернувся 32-річний одесит та повідомив, що невідома особа з приміщення готелю чоловічого монастиря викрала 5 пляшок ополіскувача та 3 душових шланги. Сума збитку становить 680 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито 22-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції надійшло повідомлення від 29-річного одесита про те, що невідома особа шляхом розбиття скла з його автомобіля викрала речі. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 42-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...