У столичному регіоні патрульні затримали групу грабіжників

У місті Бориспіль патрульні поліцейські за «гарячими слідами» затримали трьох з чотирьох чоловіків, які скоїли напад на місцевого мешканця. Зловмисники, застосувавши силу, відібрали у 29-річного молодика барсетку з грошима та документами, після чого втекли з місця події.

9 грудня близько 22-ї години екіпаж патрульних отримав виклик про грабіж біля одного з магазинів міста Бориспіль. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що четверо невідомих побили 29-річного місцевого чоловіка та забрали в нього барсетку, в якій знаходились 4 тисячі гривень, сто доларів США та документи.

затримання

В результаті патрулювання прилеглої території інспектори відшукали свідків даної події, які вказали на осіб причетних до грабежу. Поліцейські затримали трьох з чотирьох зловмисників за місцем проживання одного з них. Там же правоохоронці знайшли барсетку з грошима та документами, яку грабіжники вирвали з рук потерпілого.

Підозрюваними виявилися двоє мешканців Бориспільщини та один з Одещини, віком 29, 30, та 38 років. Четвертому зловмиснику вдалося втекти до приїзду правоохоронців. Наразі поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи по затриманню останнього учасника злочину.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

 

Відділ комунікації поліції Київської області

 

 

 

You may also like...