Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.12.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 78 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Дільничним інспектором Подільського ВП викрито мешканця с. Липецьке, який викрав двох курей з сусідського домоволодіння, спричинивши матеріальний збиток господарям на суму 300 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції надійшла заява 29-річної жінки про те, що на вул. М.Жукова невідомі злочинці шляхом підбору ключа намагалися незаконно заволодіт автомобілем «Мазда» більго кольору. В ході проведення оперативно-розшукових дій члени екіпажу автопатруля «Ягуар 92» затримали трьох жителів Татарбунарського району віком від 23-х до 27 років, від яких надійшли правдиві свідчення. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Працівники Малиновського відділу поліції викрили 41-річного зловмисника у викраденні з автомобіля «ВАЗ-2107» автомобільного домкрату, запасного колеса та інструментів. Сума збитку 1000 грн. Речові докази вилучено. чоловіка відпущено під зобов’язання.

Поліцейські з Портофранківського відділу поліції викрили чоловіка, який викрав з одного з магазинів чоловічу туалетну воду вартістю 849 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...