Правоохоронці Донеччини притягують до відповідальності власників доріг за незадовільне утримання

На свята поліцейські Донеччини несли службу в посиленому режимі. Правоохоронці виявляли тяжкі та аварійно-небезпечні порушення Правил дорожнього руху, припиняли правопорушення, які пов’язані з використанням транспортних засобів, надавали допомогу учасникам дорожнього руху та контролювали стан доріг під час ускладнення погодних умов.

Так, на автодорозі М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ від стаціонарного посту Мангуш до кордону Запорізькій області, внаслідок погіршення погодних умов, які спостерігались з 20-ї години 8 січня, було виявлено, що працівники філії райавтодору, які обслуговують вказану ділянку, несвоєчасно вжили заходів щодо прибирання снігу з проїжджої частини.

на дороге

 

Працівники поліції склали адміністративний матеріал за ч.1 ст. 140 КУпАП «Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт» та вручили вимогу на усунення виявлених недоліків. Всього, в ніч з 8 на 9 січня на дорогах області для підтримання задовільного стану доріг працювало 23 одиниці спеціалізованої техніки.

 

Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Будьте уважними та обережними. Бережіть своє життя.

 

 

Відділ Управління превентивної діяльності
поліції Донецькій області

 

You may also like...