Директора Рубіжанської централізованої бібліотечної системи підозрюють у корупційному злочині

Рубіжанським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури директору Рубіжанської централізованої бібліотечної системи Рубіжанської міської ради повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 КК України (внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

Встановлено, що вказана посадова особа, шляхом внесення до табелю робочого часу неправдивих даних, зловживаючи службовим становищем заволоділа грошовими коштами на загальну суму понад 20 тисяч гривень.

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури Луганської області.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 191 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років; санкція ч. 1 ст. 366 КК України передбачає покарання у виді штрафу до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...