До уваги водіїв! Стан проїзду дорогами України на 9:00 09.02.17!

Через складні погодні умови (снігопади, хуртовини, снігові замети), наразі діють обмеження для руху окремих категорій транспорту в чотирьох областях України.

Зокрема,

дороги

у Херсонській області – для всіх видів транспорту на автодорозі Т- 04-03 «Мар’янське-Берислав» (від Берислава до кордону з Дніпропетровською областю).
у Волинській області закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі Т-18/02/М-07/Маюничі-Колки-/Р-14/Копилля-Шклинь–/Н-17/ (від 110 до 117 км);

у Хмельницькій області – для вантажного транспорту та автобусів на дорогах місцевого значення.

Також, у Закарпатській області в зв’язку з переливом води через дорожнє покриття, тимчасово перекрито рух на дорозі місцевого значення О-071207 Ужгород-Демічі (150-200 м на 18 км).

Звертаємося до водіїв з проханням із розумінням поставитися до ситуації, уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України, бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами.

 

Нагадуємо, на автодорогах державного значення діють спеціально обладнані майданчики для відстою транспорту. Переглянути адресну програму можливо за посиланням.

 

Будьте обережні, не наражайте себе на небезпеку!

 

Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

You may also like...