Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.05.2017

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 55-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа проникла в салон його автомобіля, звідки скоїла крадіжку акумулятора та електроінструмента. Працівниками поліції було викрито 31-річного мешканця с. Броска. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Усатівського відділення поліції Біляївського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що двоє невідомих осіб у масках проникли у двір його домоволодіння та, застосувавши фізичну силу, втекли з місця події. Працівниками поліції у скоєнні злочину викрито 18-ти та 19-річного місцевих жителів, які надали правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом пошкодження скла викрала з його автомобіля державний знак, інструменти та відеореєстратор. Сума збитку становить 10 тисяч гривень. В ході оперативно-розшукових заходів співробітниками поліції викрито 39-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшло дві заяви місцевих жителів про те, що невідома особа шляхом пошкодження дерев’яної споруди скоїла крадіжку електродвигуна. Працівниками поліції в скоєнні обох злочинів викрито 32-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. За його словами, викрадене здав на металобрухт. 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...