У столиці затримали дебошира, який побив дружину і погрожував перехожим гранатою (фото)

Зловмисник на вулиці побив свою дружину, а коли за неї спробували заступитися перехожі – почав погрожувати вибухом.

Правоохоронці отримали повідомлення щодо хуліганських дій у Солом’янському районі. Правоохоронці, які прибули на місце події, опитали учасників та очевидців події.

1

З’ясувалося, що чоловік посварився із дружиною та почав її бити. Жінка втекла на вулицю. За словами перехожих, які спробували заспокоїти нападника, чоловік був у неадекватному стані. Вже на вулиці кілька разів вдарив дружину кулаком у обличчя, а потім забіг до кафе, розмахуючи ножем та погрожуючи кинути гранату.

Поліція затримала зловмисника. У нього в квартирі провели обшук, під час якого вилучили предмети, схожі на корпус гранати РГД-5, частину запалу до неї, паперовий згорток із порохом вагою 600 грамів, рушницю та 28 патронів. Усі предмети відправлені на експертизу. Навіщо зберігав удома небезпечні предмети – пояснювати не захотів. Крім того, виявилося, що 31-річний чоловік раніше судимий за скоєння крадіжки.

2

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали, він спілкується зі слідчими. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...