Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.10.2017

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 28-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа проникла на територію приватної станції технічного обслуговування, звідки скоїла крадіжку металевої запчастини від автобусу. Вжитими заходами зловмисник був встановлений. Ним виявився 22-річний мешканець міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Слідчим Подільського відділу поліції встановлено, що 31-річний зловмисник у вересні поточного року з житлового будинку місцевої мешканки викрав дві комп’ютерні колонки та мобільний телефон, спричинивши матеріальний збиток на суму понад 2 тисячі гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 58-річної жінки про те, що невідомі особи з подвір’я її домогосподарства таємно викрали мультиварку та електрочайник. Правоохоронцями в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 28-річного та 32-річного зловмисників, які надали правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 47-річний мешканець с. Першотравневе, який повідомив, що невідома особа з подвір’я його будинку скоїла крадіжку мотоциклу. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими викрито неповнолітнього односельця потерпілого. Викрадений мотоцикл повернуто власнику. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...