На Чернігівщині голову сільради затримали на хабарі у 70 тисяч гривень (фото)

Працівники обласного управління захисту економіки, слідчого управління поліції та прокуратури області проводять санкціоновані обушки за місцем роботи посадовця.

Під час проведення заходів по викриттю фактів корупційної діяльності в органах місцевого самоврядування оперативники Управління захисту економіки в Чернігівській викрили посадову особу у хабарництві.

хабар

Щоб сільська рада позитивно проголосувала за продаж приміщення та виділення земельної ділянки, її голова «попросив» у директора фермерського господарства «винагороду».

За фактом вимагання  неправомірної вигоди слідчим обласної поліції було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

24 жовтня правоохоронці затримали голову однієї з сільрад Бобровицького району під час одержання 70 тисяч гривень неправомірної вигоди.

хабар

На даний час оперативники управління захисту економіки в Чернігівській області Нацполіції, слідчі Головного управління поліції області за процесуального керівництва  прокуратури Чернігівської областіпроводять санкціоновані обушки у приміщенні адмінбудівлі.

Департамент захисту економіки
Національної поліції України

тел. довіри (098) 103-96-59
[email protected]
 

You may also like...