Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04-05.11.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04-05.11.2017

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 67-річної жінки про те, що невідома особа з її підвального приміщення скоїла крадіжку консервації. Сума збитку – 1400 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські в скоєнні даного злочину викрили 31-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та у якого вилучено речові докази.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Суворовського відділу поліції надійшла заява24-річного чоловіка про те, що невідома особа із застосування фізичної сили шляхом ривка відкрито заволоділа його мобільним телефоном. Сума збитку – 4 тисячі гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими в скоєнні вказаного правопорушення викрито 32-річного зловмисника, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 43-річного чоловіка про те, що невідома особа, знаходячись біля парку, таємно шляхом вільного доступу з кишені куртки викрала мобільний телефон. Сума збитку – 1500 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів викрили 30-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 38-річної жінки про те, що невідома особа біля ринку «Привоз» відкрито, з кишені, скоїла крадіжку її мобільного телефону. Сума збитку – 3500 гривень. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські в скоєнні злочину викрили 30-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...