Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.11.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.11.2017

До Приморського відділу поліції надійшла заява 31-річного чоловіка про те, що невідомі особи, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я, заволоділи його мобільним телефоном та грошовими коштами в сумі 120 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито двох 22-річних чоловіків, від яких надійшли правдиві свідчення. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява працівника однієї з торгівельних мереж міста про те, що невідома особа таємно викрала з приміщення магазина п`ять коробок цукерок. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито раніше засудженого 52-річного місцевого мешканця, який надав правдиві свідчення.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява 55-річного чоловіка про те, що невідомі особи проникли до його будинку та таємно викрали золоту каблучку. Сума збитку – 5 тисяч гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 16-річного та 14-річного хлопців, від яких надійшли правдиві свідчення.

Під час несення служби співробітники сектору реагування патрульної поліції Білгород-Дністровського відділу поліції викрили 29-річного місцевого мешканця, в якого при огляді виявлено та вилучено близько 10 грамів речовини рослинного походження, зовні схожої на марихуану. Вилучене направлено на проведення експертного дослідження до Одеського експертно-криміналістичного центру МВС України, за результатами якого буде прийнято законне рішення згідно з чинним законодавством.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...