Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.12.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.12.2017

До Біляївського відділу поліції звернулася 82-річна місцева мешканка та повідомила про те, що невідома особа проникла до її квартири та відкрито заволоділа її пальтом. У ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 44-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 24-річного місцевого жителя про те, що на одній з вулиць міста Кілії малознайомий чоловік, застосувавши фізичну силу, відкрито заволодів його велосипедом зеленого кольору. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення поліцейські викрили 31-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Подільського відділу поліції звернулася 54-річна місцева жителька та повідомила про те, що невідома таємно викрала з її будинку мобільний телефон. У ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 47-річну жінку, яка надала правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява 23-річної жінки про те, що невідома особа викрала з її квартири мобільний телефон. Сума збитку складає 9 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення працівники поліції викрили 30-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...