У Миколаєві невідомі кинули на подвір’я місцевої мешканки гранату і похоронний вінок (фото)

 Зазначений факт слідчі кваліфікують, як погрозу вбивством. Поліцейські розшукують осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення та встановлюють свідків.

Про те, що сталось 47-річна власниця будинку по вул. Леваневського заявила до поліції 2 грудня ввечері. Сама подія трапилась в ніч з 30 листопада на 1 грудня близько 01:20.

вибух

У двір приватного володіння заявниці зловмисники кинули вибуховий пристрій, попередньо — граната, в результаті чого була пошкоджена зовнішня частина будинку. На подвір’ї жінка знайшла похоронний вінок, який одразу знищила.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили фрагменти від вибухового пристрою та направили їх на дослідження.

вибух

Зараз слідчі Корабельного відділу поліції проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого попередньо за ознаками 1 ст.129 КК України «Погроза вбивством», що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Встановлюються усі обставини злочину, особи, причетні до його вчинення, а також свідки.

Корисну для слідства інформацію прохання повідомляти до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за адресою: вул. Янтарна, 64 або за телефонами т.(0512) 25-20-02, 25-30-55,53-13-35, 102.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...