На Харківщині поліцейські затримали трьох чоловіків за скоєння розбою (фото, відео)

Серпневої ночі зловмисники через вікно проникли до дачного будинку в селі Стариця Вовчанського району. Вони зв’язали пластиковими хомутами 59-річного господаря, побили та заволоділи грошима.

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно із колегами із Вовчанської поліції здійснили великий обсяг роботи щодо пошуку та затримання злодіїв.

1

В результаті проведених заходів через кілька місяців оперативники вийшли на їх слід.

Нападниками виявилися мешканці міста Харкова – 30, 24, 19 років. В балаклавах на обличчях вони в проникли до житла потерпілого, під загрозами застосування пістолету-револьверу зв’язали його, побили та відібрали 450 гривень.

2

У молодиків поліцейські вилучили речові докази, що підтверджують їх причетність до скоєння злочину – пістолет-револьвер, камуфльований одяг, балаклави, пластикові хомути.

За словами начальника Вовчанського відділу поліції Сергія Човпана, за даним фактом слідчим проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Зловмисників заарештовано, їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Зараз поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Харківської області. 

ГУНП в Харківській області

 

You may also like...