На Полтавщині поліція затримала чоловіка, який вчинив стрілянину

Озброєний зловмисник зачинився у будинку та погорожував жінці. За рішенням очільника поліції Полтавщини для затримання чоловіка правоохоронці провели спеціальну операцію. У результаті ніхто не постраждав.

Вчора, 20 лютого, до Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району чоловік погрожує жінці зброєю та здійснює постріли. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи району та області, наряди груп реагування патрульної поліції, керівництво поліції Полтавщини, рятувальники та керівництво прокуратури району.

рушниця

На місці поліцейські з’ясували, що 58-річний нетверезий озброєний чоловік зачинився у будинку. При цьому раніше він відбував покарання за скоєння умисного вбивства. Начальником поліції Полтавщини було прийнято рішення про проведення спеціальної операції по затриманню зловмисника.

З метою уникнення випадкових жертв, будинок та прилеглу до нього територію було оточено. Менше ніж за півтори години зловмисника затримали без жодного пострілу. У помешканні було виявлено обріз мисливської рушниці, 10 патронів та 4 гільзи. Нині фігурант затриманий та дає покази слідчим, – повідомив Андрій Замахін.

Зброю та набої направили на експертизу. За даним фактом у Гадяцькому відділі поліції відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

Відділ комунікації поліції Полтавської області
за матеріалами Гадяцького відділу поліції

You may also like...