Підозрюваний у вбивстві чоловіка та жінки й підпалі будинку, затриманий

Співробітники Попаснянський відділ поліції ГУНП в Луганській області викрили та затримали раніше судимого 32-річного місцевого мешканця, який підозрюється у вбивстві чоловіка та жінки й підпалі будинку.

Вчора, до Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення фахівців ДСНС про те, що у смт. Нижнє сталося загоряння одного з будинків. Після ліквідації пожежі в будинку було виявлено два понівечених обгорілих тіла.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, які під час опитування очевидців встановили, що в покинутому будинку проживали 34-річний чоловік та його 33- річна співмешканка, які зловживали спиртними напоями.

Враховуючи спосіб життя загиблих, поліцейські почали зі встановлення круга осіб, з якими вони спілкувались. В ході відпрацювання зав’язків родини, поліцейські викрили та затримали раніше судимого 32-річного знайомого потерпілих, який частенько приходив у гості до загиблої пари.

Чоловік покаявся правоохоронцям, що цієї ночі під час розпиття спиртних напоїв в нього з господарем будинку виник конфлікт через постійні образи. Не витримавши нападок товариша, він схопив лопату та почав бити нею і чоловіка, і його співмешканку. Коли жертви перестали подавати ознаки життя, злякавшись відповідальності, зловмисник підпалив хату аби приховати сліди злочину.

Відомості за даним кримінальним правопорушенням внесено до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ч. 2 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», вирішується питання, щодо затримання чоловіка у порядку ст. 208 КПК України.

 

Відділ комунікації поліції
Луганської області

You may also like...