В Одесі «накрили» підпільний цех з пошиву одягу, в якому працювали нелегали

Підроблений «брендовий» одяг з логотипами всесвітньо відомих марок виготовляли іноземці-нелегали.

Підпільний цех з пошиву «брендового» одягу працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі співробітниками слідчого управління поліції в Одеській області та під процесуальним керівництвом одеської обласної прокуратури виявили під час санкціонованого обшуку в одному з нежитлових приміщень в центрі Одеси.

1

Поліцейські вилучили 150 рулонів тканини, 130 готових спортивних костюмів, швейне обладнання та кліше для нанесення товарних знаків відомих фірм.

2

Наразі вживаються заходи по встановленню осіб, які причетні до організації незаконного бізнесу. Вилучене направлено на експертизу. За її результатами буде вирішено питання про правову кваліфікацію вказаної події.

З’ясувалося, що у цеху працювали дев’ятеро громадян однієї з азіатських країн, які нелегально перебувають на території нашої держави. Відносно іноземців складено протоколи за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вирішується питання про їх примусове видворення за межі України. 

Відділ комунікації поліції Одеської області
 

You may also like...