Нетверезі підлітки, розважаючись, до смерті побили пенсіонерку

Двоє неповнолітніх у Деражнянському районі Хмельницької області, перебуваючи у нетверезій лихоманці, жорстоко побили односельчанку. За два дні жінка померла у лікарні.Того вечора у сільському клубі проходила розважальна програма. Сімнадцятирічні підлітки вирішили грунтовно підготуватися до танців та розпили два літри оковитої. Досхочу провівши час, хлопці, повертаючись додому, захотіли взяти реванш у однолітків із сусіднього села, які напередодні образили їх. Школярі знали, що хлопці є частими гостями 73-річної пенсіонерки, яка мешкала поблизу клубу, тож одразу й подалися до неї.

Жінка довго не відкривала на стук, аж поки юнці не почали зносити двері. Дізнавшись, що їх кривдників у неї немає, нетверезі зайди з порогу накинулись на бідолашну і почали бити її. Підбадьорюючи одне одного влучними ударами по тілу збитої з ніг жінки та втративши контроль над силою, неповнолітні навіть і не помітили, що вона вже і не рухалась.

За деякий час, зігнавши лють, хлопці подалися додому спати. Але уже вранці на подвір‘ї на них чекали міліціонери.

Слідчо-оперативну групу Деражнянського РВ УМВСУ в Хмельницькій області та швидку викликала родичка потерпілої, яка випадково проходила поруч із господою і вирішила привітатися із старенькою.

Завдані тілесні ушкодження виявилися несумісні із життям. Пенсіонерка за два дні померла у лікарні.

Хлопці, один з яких здобував середню освіту у вечірній школі, а інший навчався у професійно-технічному училищі, незабаром понесуть покарання за скоєне.

Засмучує те, що діти напевне відчували брак батьківської уваги та, безконтрольні, самостверджувались за допомогою насилля. Тим більше, що один із хлопчаків уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, тож, як бачимо, ставати на шлях виправлення не поспішав.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...