Помогите найти опасного преступника! (фото)

Помогите найти опасного преступника! (фото)

Помогите найти опасного преступника-1Помогите найти опасного преступника-2Департаментом карного розшуку МВС України розшукується Крістіогло Василь Васильович, 8.04.1975 року народження, уродженець міста Комрат (Республіка Молдова), який підозрюється у скоєнні ряду тяжких злочинів на території Молдови та України, зокрема розбійних нападів з використанням автоматичної вогнепальної зброї, серії вбивств, у тому числі працівників правоохоронних органів. До недавнього часу підозрюваний тривалий час мешкав в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, користуючись паспортом на прізвище Урум Олег Миколайович. На цей час може користуватися підробленими документами на будь-яке інше прізвище.
  
Міліція звертається до громадян з попередженням бути обережними при контактах зі згаданою особою, яка користується вогнепальною зброєю й схильна до агресивних та непередбачуваних вчинків.

Якщо Вам щось відомо про підозрюваного або Ви впізнали його на фотокартці просимо негайно звернутися до Департаменту карного розшуку МВС України за телефонами у Києві (044) 254-75-00, 254-70-23, 254-75-32, 256-10-63. Анонімність гарантується!!!

Департамент карного розшуку МВС України

You may also like...