В Полтавской области адвокат наркодилеров пытался дать взятку следователю

Працівники відділу Управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС України в Полтавській області затримали «на гарячому» 48-річного адвоката – під час дачі хабара в розмірі 2200 доларів США.

Ці гроші адвокат намагався «вручити» слідчому міліції,  у провадженні якого знаходиться кримінальна справа за обвинуваченням чотирьох осіб за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів) КК України.

У ході розслідування вказаної кримінальної справи захисник обвинуваченого (адвокат, якого було затримано) неодноразово пропонував хабар слідчому за закриття кримінальної справи стосовно його підзахисного. Про цей факт правоохоронець керівництву Головного управління МВС України в Полтавській області, після чого й було організовано операція з викриття хабародавця.

Стосовно адвоката прокурором Полтавської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.396(Приховування злочину) КК України.
Правопорушника затримано в порядку ст.115 КПК України.

ДЗГ та МД МВС України

You may also like...