Куди поділася нога Олійника, який загинув у сутичці за участі нардепа Лозінського? (відео)

Загиблого у скандалі з Лозінським поховали без однієї ноги. У довідці про смерть вказати це «забули».

 
 

55-річного Валерія Олійника, який загинув під час інциденту за участі народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського, поховали без однієї ноги, але в офіційній довідці про смерть цей факт не вказали.

За словами очевидця похорону, труну відкрили на вимогу матері покійного та журналістів телеканалу СТБ. Коли кришку зняли, присутні побачили, що в покійного немає однієї ноги.

На похороні, крім матері загиблого, були присутні її сусіди – кілька чоловік.

Як ішлося у сюжеті інформаційного випуску «Вікон» на СТБ, Валерій Олійник мешкав у селі Грушка разом із матір’ю. За словами місцевого священика, Олійник був «дивакуватим, але добрим». Ніхто з місцевих його не боявся, відзначив священик.

Олійник щодня їздив на велосипеді навколишніми селами, підбирав пляшки, старі чоботи, тапки тощо. Все це складав удома й акуратно підписував.

У день загибелі в Олійника вкрали велосипед, і йому довелося повертатися додому пішки.

Водночас, як повідомили «Кіровоград.proUA.com» у сільській раді села Грушка Ульяновського району Кіровоградської області, у лікарському свідоцтві про смерть Валерія Олійника не вказано, що покійного віддали на поховання без однієї ноги.

«Численні вогнепальні поранення нижніх кінцівок із використанням не уточненої вогнепальної зброї з метою нанесення ушкоджень, гостра крововтрата», – процитували свідоцтво про смерть у сільраді.

У сільраді відзначили, що у свідоцтві не вказано, що покійного віддали на поховання без однієї ноги.

Свідоцтво про смерть Олійника Валерія Андрійовича за номером 628 видане Кіровоградським обласним бюро судово-медичної експертизи. Внизу документа стоїть підпис: «Петля А.А.».

Нагадаємо, 55-річного Валерія Олійника, який загинув під час інциденту за участі народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського, поховали у селі Грушка Ульяновського району 23 червня близько 14:00.

За даними Уповноваженого із захисту прав людини Ніни Карпачової, Олійник також мав «переломи ребер та перелом ноги – і експертиза це довела».

Віктор Лозінський на прес-конференції у Кіровограді заперечив свою причетність до смерті Олійника.

 

You may also like...