Загадкове убивство 17-річної дівчини у Харкові

Резонансне убивство і скандальне слідство. Правоохоронці у Харкові намагаються з’ясувати, хто познущався із 17-річної дівчини, тіло котрої виявили у ніч проти минулої суботи. Сусіди та знайомі загиблої заявляють про тиск та катування під час допитів. У міліції це заперечують.

Тіло Ольги, цьогорічної випускниці місцевої школи, знайшли біля напівзруйнованого клубу на околиці Харкова. У цього місця – здавна погана слава.

Мешканці налякані – і вбивством, і відсутністю офіційної інформації. За кілька діб міліціонери опитали близько сотні людей: тих, хто товаришував або просто був знайомий із Ольгою. Сусідка покійної – Наталя Буглова розповідає, спочатку правоохоронці ставилися до неї приязно. Але у ніч проти середи все змінилося.

Юлія Ракова теж скаржиться на побиття працівниками міліції. За її словами, вона провела у райвідділку 36 годин поспіль. Чи то як підозрювана, чи то як свідок.

Даючи інтерв’ю, жінки побоювалися, що правоохоронці можуть помститися. В Орджонікідзевському райвідділі гарантують: окрім винуватців резонансного злочину, ніхто не постраждає.

Помічник міністра внутрішніх справ Юрій Чумак занепокоєний методом слідства. Каже, факти тортур, про які йому продовжують повідомляти, підтвердить лише судмедекспертиза. Але вже зараз свідчення допитаних вказують щонайменше на нелюдське поводження з людьми.

Паніка та переляк минуть, як тільки знайдуть убивцю, сподіваються у районі. Утім, поки що міліція не повідомляє, ані якою була зброя, ані скільки було злочинців. Досі немає і фотороботів імовірних підозрюваних.

Микола Піддубний, Харків, 5 канал
 

You may also like...