Винахідливий конотопський крадій

18 серпня співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей Конотопського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні  крадіжки особистого майна з квартири затримали 27-річного раніше судимого місцевого жителя.

Як з’ясувалось, скоїти злочин молодику ніхто не заважав, бо всі присутні у помешканні вважали його добрим знайомим. Зловмисник  викрав з квартири приятеля  DVD – програвач та  при спробі продати викрадене, його  затримали правоохоронці.

– У цю квартиру чолов’яга був вхожий давно. Десь півроку тому він познайомився зі своїм однолітком, – розповідає оперуповноважений Конотопського міського відділу міліції Євгеній Хрокало, –  який мешкав зі своїми батьками у цій квартирі.

За три дні до затримання батьки поїхали до села, а хлопці вирішили весело провести час. Протягом вихідних  вони тільки що й робили, як пили. Одного ранку гість вийшов сам покурити на балкон  та побачив там коробку, в якій лежав програвач. Засунув його під футболку та  виніс на вулицю де заховав у кущах. По обіді винахідник сказав господарю, що йому треба у місто. Зателефонував приятелю аби той забрав його на машині. Коли автівка під’їхала, він забрав DVD та поїхав на ринок, щоб швиденько продати викрадене. Але отримати бажані гроші йому не вдалося…

Наразі програвач вилучений. За цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи,  а правопорушник перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів.                

Тетяна Кушнєрова, помічник начальника Конотопського міського відділу міліції

You may also like...