Крапку у сварці поставив ніж …

26 жовтня до чергової частини Конотопського міського відділу міліції зателефонували з відділення швидкої медичної допомоги. Черговий лікар повідомила правоохоронцям, що до центральної районної лікарні вони доставили 18-річного раніше судимого мешканця міста з колото – різаною раною черевної порожнини.

За попереднім висновком,  хлопець отримав тілесні ушкодження ножем на ґрунті раптової сварки  між ним і невідомим чоловіком. Правоохоронці почали проводити оперативно – розшукові заходи та встановлювати всі обставини події.

Того дня постраждалий зі своїм товаришем вирішили посидіти за чарочкою та не вдома , а на свіжому повітрі. Сіли за столиком в одному з дворів на вулиці Конотопських дивізій. Випили, закусили, встали та хотіли вже йти геть, залишивши  за собою  гору сміття і бруду. Та на півдорозі їх зупинив незнайомий чоловік. Він попросив хлопців прибрати за собою, але отримав у свою адресу купу матів. Хлопці на зауваження відреагували бурно – з кулаками накинулися на останнього.  Мовляв: » Чого тут керуєш, хто ти  такий?!» Між чоловіками зав’язалась бійка. Після декількох отриманих стусанів, чоловік дістав ножа та наніс удар у живіт одному з нападників. І пішов.

Вже під час поквартирного обходу мешканці будинку розповіли оперативникам, що   чоловік, який намагався розібратися з «чужаками» – їх 50-річний сусід. Тож, коли чоловіка доставили до відділу міліції, він повністю зізнався у скоєному.

Наразі у Конотопському міському відділі міліції за цим фактом порушена кримінальна справа за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство. Правопорушник поміщений до ізолятора тимчасового тримання та чекає на своє покарання.

Тетяна Кушнєрова
, помічник начальника Конотопського міського відділу міліції

You may also like...