Перерізав горло пасинку і… повісився

Нещодавно в Іванківському районі, що на Київщині, вітчим порізав горло своєму пасинку, а згодом, злякавшись вчиненого, покінчив життя самогубством.

55-річний Євген характеризувався у рідному селі, як чоловік добрий і роботящий. А от його прийомні діти Андрій (34 роки) та Олена (32 роки) хорошою поведінкою не відрізнялися – надто вже полюбляли алкоголь. Парубок навіть “гостював” у місцях позбавлення волі за крадіжки.

Того злощасного дня пасинок, з самого ранку хильнувши зайвого, прийшов до родинного дому і почав чіплятися до вітчима з образами. Не витримавши чергових нападок, чоловік схопив ножа і порізав Андрієві горло.

Хлопець схопився за шию, вибіг на вулицю й почав кликати сусідів, благаючи викликати швидку допомогу й міліцію. Євген же лишився стояти, здивований своїм вчинком. Оговтався він лише тоді, коли до оселі вбігла Олена. Дівчина сказала, що брату дуже погано і що буде далі – невідомо. Більше за все Євген боявся стати вбивцею близької людини. Тож, коли Олена знову зазирнула до кімнати, то побачила, що вітчим повісився.

Наразі Андрій знаходиться в лікарні, його життя вдалося врятувати. А ось Євген сам покарав себе за емоційний вчинок найжорсткішою мірою – самогубством.

Любов Задорожна
, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...