На Сумщине, в Тростянце, эвакуировали школу из-за запаха газа неизвестного происхождения

Запах газу невідомого походження в коридорі школи м. Тростянець змусив керівництво навчального закладу розпустити дітей по домах ще 8 школярів доправити  на обстеження в лікарню.  

Сьогодні, близько 12 години, до чергової частини Тростянецького РВ ГУМВС надійшло повідомлення начальника місцевої пожежної частини про те, що в  приміщенні школи № 2 по вулиці Калініна відчувається неприємний запах невідомого походження.
 
Коли міліціонери прибули на місце підозрілого запаху вже  не було. Як пояснили співробітники навчального закладу, діти, займалися на першому поверсі школи, після уроку вийшли в коридор. Саме тоді вони відчули неприємний запах.  Деякі з них почали кашляти, скаржилися на відчуття  в горлі. Аби уникнути можливих ускладнень, всіх дітей відправили до дому. Ще школярів, яких саме надходили скарги на погане самопочуття, доправили до лікарні.
 
Правоохоронці оглянули приміщення  не виявили жодного підозрілого предмету, який би слугував причиною витоку газу. проби повітря були направлені до експертно-криміналістичного центру. з’ясовує обставини інциденту.
 
Ельвіра Біганова, СЗГ ГУМВС  

You may also like...