На Київщині водій збив жінку і покинув помирати її на узбіччі

На 33 кілометрі автодороги Київ-Ковель нещодавно сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода – розміри людської байдужості та безвідповідальності просто вражають. Близько шостої години ранку водій автомобіля «Жигулі» четвертої моделі здійснив наїзд на жінку, покинув її на узбіччі дороги та зник. 

Повідомив міліціонерів про подію очевидець, який проїжджав повз. За викликом патрульних ДПС на місце прибула і швидка допомога. Лікарі говорять, що лише півгодини відділяли потерпілу від неминучої смерті. Отримані в результаті ДТП ушкодження були настільки тяжкими, що 35-річній жінці, стан якої наразі стабілізувався, ще не один місяць доведеться провести на лікарняному ліжку.

В ході оперативно-розшукових заходів особу чоловіка, який зник з місця пригоди, міліціонери встановили протягом двох діб. Ним виявився 39-річний сім’янин з Бородянського району Київщини. Чоловік зізнався, що не зупинився допомогти потерпілій, бо… злякався. На сьогоднішній день співробітники Ірпінського міськвідділу міліції порушили проти водія кримінальну справу. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...