Уникаючи відповідальності, чоловік покінчив життя самогубством

У Хмельницькому 25-річний чоловік на очах у багатьох людей вистрибнув з вікна четвертого поверху, навмисно спрямувавши своє тіло на бетонну стежку поблизу під’їзду. 

Історія з таким трагічним завершенням розпочалася ще у квітні місяці, коли жителі одного із сіл Хмельницького району виявили у лісопосадці труп чоловіка, завернутого у поліетилен, з явними ознаками задушення, оскільки на шиї було виявлено залишки мотузки. Оперативні служби УМВС України в Хмельницькій області за декілька днів встановили, що померлим виявився 27-річний житель обласного центру з кримінальним минулим. Молодик, після відбуття покарання за крадіжки та розбої, продав квартиру, натомість придбав автомобіль з гаражем. Підробляв таксуванням, а жив, як доведеться. 

Працівники міліції встановили, що вбивство скоїв його товариш, який також мав за плечима декілька років тюремного стажу. Після вбивства зловмисник на автомобілі потерпілого вивіз тіло у найближче урвище та, не ховаючись, бо, окрім батька, який від народження не цікавився нащадком, ніхто шукати його не міг, їздив привласненим чужим авто ще протягом двох тижнів.

Почувався безпечно доти, доки одного разу не проїжджав поруч із місцем, де залишив вбитого ним чоловіка — там якраз працювали експерти-криміналісти. Молодий чоловік того ж дня зник у невідомому напрямкові, навіть нічого не пояснивши цивільній дружині.

Але оперативники встановили місцеперебування розшукуваного та одного ранку навідалися у винайняту ним квартиру, де він переховувався. Коли молодик почув голоси міліціонерів та зрозумів, що прийшли за ним, виліз обома ногами на підвіконня та свідомо стрибнув головою вниз на асфальт.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області
 

You may also like...