На Київщині жінка ошукала підприємців на 3 мільйони гривень

До восьми років позбавлення волі очікує на 35-річну жительку м. Біла Церква, яка ошукала кількох підприємців на суму більше трьох мільйонів гривень. Кілька тижнів Наталя переховувалась від міліції в найманій квартирі. Там з безвиході жінка намагалася покінчити життя самогубством. Сліди від порізів на її руках свідчили про суїцидальну спробу. 

Як з’ясувалося, Наталя з кінця січня поточного року займалася продажем цукру. Точніше кажучи, перепродавала за вигідною для всіх ціною цукор, що належить директору однієї з фірм. І хазяїн, і покупці-підприємці результатами співпраці були задоволені, проте – до певного часу.  

Нещодавно до Білоцерківського міськвідділу міліції звернулися троє підприємців, які повідомили, що передали гроші жінці, з якою вже не перший раз співпрацюють, а товар більш ніж на три мільйона гривень вже близько тижня не отримують. Зазвичай, цукор підприємцям завозили протягом трьох діб з моменту передачі готівки.

Ошуканку знайшли в одній з квартир м. Біла Церква. На руках грошей в неї не було. Куди вона подівала чималеньку суму, пояснити не може. Каже, що все перерахувала директорові. Підтвердити документально свої слова не змогла теж – жодних «папірців» про розрахунки чи накладних Наталя просто не зберігала через свою халатність.

Наразі правоохоронці встановлюють, куди поділися зниклі мільйони. За фактом шахрайства відносно жінки порушено кримінальну справу. Остаточну крапку в долі жінки поставить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...