На додачу до кулаків хлопець знайшов ще один аргумент – капроновий шнур…

Після опівночі 20 липня у Криворізькому райвідділі міліції пролунав дзвінок. Телефонували медики з місцевої підстанції швидкої допомоги. Вони повідомили, що біля одного з будинків у селі Вільне виявили тіло непрацюючої 44-річної місцевої мешканки. Огляд тіла дозволяв зробити припущення, що жінка була вбита – на її шиї чітко були помітні сліди задушення. На місце скоєння злочину виїхала слідчо-оперативна група. 

Комплекс проведених оперативно-розшукових заходів дозволив швидко встановити та затримати кримінальника. Ним виявився 21-річний односелець загиблої. Він розповів, що ввечері 19 липня пиячив разом із майбутньою жертвою. Як це часто буває, під час «процесу» чаркувальники посварилися. Аби остаточно з’ясувати стосунки, вийшли надвір. Своє обурення молодик виразив дуже красномовно – не погребував вступити із жінкою у бійку! Намагаючись довести свою правоту, на додаток до кулаків хлопець знайшов ще один аргумент – капроновий шнур, яким став душити жертву. Сліди цього знаряддя вбивства медики пізніше і виявили на шиї загиблої.

Наразі слідчим відділом Криворізького РВ порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України «Навмисне вбивство». За скоєння злочину молодику загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

 

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...