Іномарка залишена власницею на мийці, стала неподоланною спокусою для її працівників

28 липня до Ленінського районного відділу міліції звернулася вінничанка з заявою про викрадення її автівки. «Toyota Camry», яку вона залишила на мийці на ніч. По машину мала прийти вранці. Іномарка, залишена під відповідальність двом працівникам закладу , стала для них величезною спокусою.

Хлопці не втрималися, щоб не скористатись таким «подарунком» та вирішили прокататися на омріяній моделі бодай до найближчої заправки та попити кави. Втім, з кавою не склалося, проїхали ж бо зовсім мало, захотілося ще випробувати можливості автокрасуні на трасі.

На всіх парах помчали в напрямку Калинівки, але до містечка не доїхали – не впоравшись з керуванням водії-дилетанти злетіли з траси на обочину. Іномарка перевернулася та впала на дах. Один з викрадачів, що знаходився в салоні в якості пасажира, перелякавшись, з місця пригоди втік. А от водій, пристебнутий ременем безпеки, опинився у пастці, звідки його звільнили проїжджі по трасі свідки дорожньо-транспортної пригоди.

За декілька хвилин на місці ДТП був екіпаж ДАІ. Горе-водія, який відбувся переляком, доставили до Ленінського районного відділу міліції. Попри дитячі наміри «покататись та віддати машину» затриманому доведеться нести кримінальну відповідальність за незаконне заволодіння автотранспортом, як і його колезі, якого наразі розшукує міліція. Крім того, власниці автівки, яка отримала свою «Toyota Camry» далеко не в привабливому вигляді, доведеться відшкодовувати завдані збитки.

Анна Олійник, ВЗГ ГУМВС України у Вінницькій області

You may also like...