Міліціонери затримали одеситку з трьома сотнями пігулок «екстазі»

У курортний сезон у працівників міліції завжди більшає роботи і велику увагу вони приділяють відпрацюванню місць концентрації масового скупчення людей – пляжів, дискотек та центральних вулиць міста.  

Деяким громадянам вистачає лише алкогольних напоїв для підняття настрою під час відпочинку у розважальних закладах, а іншим цього виявляється недостатньо. Ось і шукають пригод, щоб отримати надзвичайні відчуття. Звичайно ж, не зовсім дозволеними методами. Якщо є попит – є й пропозиція. Саме таким ствердженням, мабуть, і керувалася 32-річна одеситка, побудувавши для себе райдужні перспективи фінансового збагачення, яким збутися так і не судилося.

Так, працівники одеського управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків під час відпрацювання території одного міських парків відпочинку затримали жінку біля бару. В ході її особистого огляду з дамської сумочки було вилучено три сотні пігулок світло-зеленого кольору з тисненням у вигляді «корони». Жінка, не відпираючись, повідомила правоохоронцям, що вилучені пігулки вона придбала в курортному містечку сусідньої області у малознайомого чоловіка майже за дві тисячі доларів США і вони є ніщо іншим, як небезпечною психотропною речовиною «Екстазі». Жінка мала намір непогано підзаробити, перепродавши наркотики у розважальних закладах міста Одеси. Правоохоронцями проводяться подальші оперативно-розшукові заходи щодо встановлення всіх обставин наркозлочину.

Наразі стосовно затриманої порушено кримінальну справу за ознаками ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Передбачене покарання у вигляді восьми років тюремного ув’язнення – чималий строк для осмислення своєї життєвої поведінки і прийняття відповідних висновків.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...