На Одещині зійшов із рейок поїзд на Дніпро (фото)

Стало відомо, як допоможуть людям, які їхали до Дніпра.

В Одеській області зійшов з рейок пасажирській поїзд Одеса-Дніпро. Як повідомляють місцеві Telegram-канали, надзвичайна подія сталася сьогодні вночі у районі населеного пункту Жеребкове Подільського району.

В Одеській області сталася аварія з поїздом Одеса-Дніпро / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, фото t.me/xydessa

Зійшов з рейок пасажирській поїзд Одеса-Дніпро / фото t.me/xydessa

“Вночі в селі Жеребкове зійшов із рейок пасажирський поїзд Одеса – Дніпро, який їхав у бік Дніпра. Постраждалих немає, людям сказали чекати на новий поїзд. Повідомляється, що пасажирський потяг зачепив останнім вагоном вантажний поїзд – і він теж зійшов з колії”, – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, люди не постраждали.

Як повідомили в Одеській залізниці, у зв’язку з позаштатною ситуацією на Одещині, суттєво затримується поїзд 54 Одеса-Дніпро. В той же час наголошується, що залізничники знайшли спосіб поновити рух безпечно для пасажирів.

“Зараз робимо все для скорочення запізнення. Прибуття до Дніпра очікується у другій половині дня, для пасажирів буде організовано безкоштовний обід в дорозі та всі необхідні пересадки у Дніпрі для продовження запланованої подорожі”, – розповіли в Одеській залізниці.

Згідно з розкладом, поїзд 54 Одеса – Дніпро вийшов з Одеси вчора у 20.05, прибуття очікувалося сьогодні у 09.48. Альтернативний шлях Одеса – Дніпро  – поїздка автобусами. // УНІАН

You may also like...