Двом молодикам повідомили про підозру за крадіжку покрівлі з будівлі на Андріївському узвозі

Зловмисники проникли на територію історичного комплексу та зірвали з даху будинку мідне покриття. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Подільського управління поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що невідомі викрали мідні листи покрівлі з будинку на Андріївському узвозі. На адресу негайно виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

На місці події правоохоронці поспілкувались зі свідком злочину. Він повідомив про те, що бачив, як двоє незнайомців відірвали частини покриття з будинку, після чого з викраденим втекли. Поліцейські оглянули прилеглу територію та на сусідній вулиці виявили молодиків із речовими доказами.

Фігурантів затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились 24-річний уродженець Кривого Рогу та 31-річний уродженець Херсонщини, який притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Правопорушникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд уже обрав їм запобіжні заходи: раніше судимому уродженцю Херсонщини – тримання під вартою, а його спільнику – особисте зобов’язання. Зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...