На Миколаївщині викрито на хабарі у 30 тис. грн. чиновницю управління Держпраці

У четвер, 31 жовтня 2019 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області та працівниками Управління Служби безпеки України в Миколаївській області викрито та затримано службову особу управління Держпраці у Миколаївській області в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

За даними слідства, вказана особа вимагала 30 тис гривень від місцевого підприємця за не вжиття заходів реагування в частині не дотримання ним вимог законодавства про працю.

Вказану особу затримано під час передачі обумовленої суми неправомірної вигоди. Діям затриманої найближчим часом буде надано остаточну кваліфікацію та повідомлено про підозру.

Слідство триває, проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

You may also like...