На Вінниччині суперечка між сусідами закінчилася ножовим пораненням

нож

Нині вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень потерпілому та обрання запобіжного заходу. За такий злочин фігуранту загрожує до 8 років ув’язнення.

За словами начальника відділу поліції № 4 Вінницького райуправління Андрія Лазарчука, подія сталася 29 січня в під’їзді одного з багатоквартирних будинків Погребищенської територіальної громади. До поліції надійшов виклик від лікарів про госпіталізацію 39-річного чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини. Прибувши на місце події, працівники поліції з’ясували, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час конфлікту з сусідом. Обидва чоловіки були з ознаками алкогольного сп’яніння.

42-річного раніше судимого за тяжкі та особливо тяжкі злочини жителя Погребищенської територіальної громади правоохоронці затримали у порядку ст. 208 КПК України за місцем його проживання. Речовий доказ – ніж, вилучили.

За вказаним фактом триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Процесуальне керівництво здійснює Немирівська окружна прокуратура.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...