Переховувалися від органів досудового розслідування та суду: минулого тижня столичні оперативники розшукали 11 зловмисників

Правоохоронці продовжують проводити заходи з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, а також з пошуку безвісно зниклих громадян.

Оперативники поліції Києва продовжують заходи з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Так, завдяки роботі правоохоронців карного розшуку минуло тижня було викрито та затримано 11 злочинців, які переховувались від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань.

переховувалися від органів досудового розслідування та суду: минулого тижня столичні оперативники розшукали 11 зловмисників

Переважна більшість скоєних зловмисниками правопорушень – крадіжки. Також були фігуранти за фактами кримінальних проваджень, таких як злочин проти життя, незаконне переправлення осіб через державний кордон України та наркозлочин.

Окрім того, оперативники продовжують займатися пошуком безвісно зниклих осіб. Так за минулий тиждень правоохоронці знайшли та відновили зв’язок із 72 безвісно зниклими особами. Разом із тим, здійснювалися оперативно-розшукові заходи з виявлення та ідентифікації тіл загиблих – встановлено 8 осіб.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...