У Дніпровському районі столиці неповнолітню затримали за збут наркотиків

Правопорушниця розповсюджувала метадон, залишаючи закладки поблизу багатоповерхівок. Під час поверхневого огляду у неї виявили 13 згортків із наркотичною речовиною. За скоєне дівчині загрожує до восьми років в’язниці.

Під час відпрацювання території Дніпровського району співробітники управління боротьби з наркозлочинністю помітили невідому, яка нишпорила під вікнами багатоповерхівки, що розташована на вулиці Пожарського. Незнайомка постійно оберталася та помітно хвилювалася, тож правоохоронці зупинили її для перевірки.

Возможно, это изображение (в помещении)

Спілкуючись з поліцейськими, дівчина повідомила, що має при собі наркотичні речовини, підготовлені для збуту. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у неї 13 згортків з речовиною, схожою на метадон.

Возможно, это изображение (1 человек)

Слідчо-оперативна група задокументувала злочин та вилучила наркотичні речовини для проведення відповідної експертизи, а дівчину поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисницею виявилася 17-річна уродженка Харківщини, яка немає постійного місця проживання у столиці та раніше не потрапляла у поле зору правоохоронців.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян. Наразі слідчі за погодженням із окружною прокуратурою готують неповнолітній повідомлення про підозру у вчиненні злочину, а також клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Правопорушниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...