У Кривому Розі колишній в’язень, який в квартирі виготовляв метамфетамін, знову опинився за ґратами

Вироком Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу 32-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.309, ч.2 ст.311 та ч.1 ст.313 КК України (незаконне виготовлення, зберігання психотропних речовин без мети збуту; незаконне придбання та зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин; незаконне придбання та зберігання обладнання, призначеного для їх виготовлення).

Встановлено, що тричі судимий за аналогічні злочини громадянин під час іспитового строку у січні 2019 року придбав пігулки, які містять прекурсор – псевдоефедрин гідрохлорид, та у подальшому зберігав за місцем мешкання у Кривому Розі для виготовлення метамфетаміну.

Під час проведення обшуку житла чоловіка у приміщенні кухні правоохоронними органами виявлено та вилучено 8 поліетиленових пакетів з фіксаторами, які містять метамфетамін загальною масою понад 4 г, та обладнання, призначене для виготовлення психотропних речовин.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між підсудним та Криворізькою місцевою прокуратурою №3, та призначив чоловікові покарання у вигляді 3 з половиною років позбавлення волі.

Андрій Лисенко, речник ГПУ

13

You may also like...