У Києва повідомили про підозру чоловіку, який щосили вдарив пуделя ногою по голові

Зловмисник, виходячи з поштового відділення, вдарив ногою песика, який знаходився на повідку та хотів до нього підбігти. Внаслідок удару тварина отримала травми, ветеринари надали йому допомогу. За жорстоке поводження з твариною 51-річному киянину загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Печерського управління поліції Києва звернулася місцева мешканка із повідомленням про те, що незнайомець завдав шкоди її домашньому улюбленцю – собаці породи «Пудель». Жінка розповіла, що знаходилась біля поштового відділення, з якого вийшов чоловік та пішов в її сторону. Песик заявниці хотів підбігти до чоловіка, оскільки дуже дружелюбний та любить щоб його погладили.

На такі дії чоловік відреагував агресивно та щосили вдарив ногою собаці по голові. Внаслідок удару тварина отримала тілесні ушкодження у вигляді забоїв та травми м’яких тканин. Поліцейські розшукали порушника – ним виявися 51-річний киянин.

Слідчі, за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва повідомили фігурантові про підозру за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...