У столиці донеччанина затримали за пограбування продавчині нічного магазину

Зловмисник зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок та намагався заволодіти прикрасою її колеги. Крики жінок почули поліцейські, які перебували неподалік, та затримали незнайомця на місці злочину.

Вночі двоє дільничних офіцерів Оболонського управління поліції, звільнившись після виклику на вулиці Йорданській та повертаючись до службового автомобіля, почули жіночі крики про допомогу. Згодом поліцейські побачили, як двоє жінок відбиваються від чоловіка, тож відразу затримали його для з’ясування обставин.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и ночь

Правоохоронцям потерпілі розповіли, що вони працюють продавчинями магазину та проводять переоблік товару. Кілька хвилин тому у приміщення забіг невідомий і з шиї однієї з них зірвав золотий ланцюжок, але власниця встигла вибити прикрасу з його рук.

Тоді зловмисник підбіг до іншої співробітниці магазину, аби повторити попередній злочин. Однак ланцюжок виявився міцним, тому незнайомець витягнув жінку на вулицю, де продовжив рвати ланцюжок. На допомогу продавчині кинулася її колега, яка почала голосно кричати, чим привернула увагу поліцейських.
Дільничні зупинили правопорушника та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Зловмисником виявився 36-річний мешканець Донеччини, який приїхав до столиці на заробітки. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...