За смертельне «п’яне» ДТП мешканця Сватового засуджено до 5 років позбавлення волі 

Прокурори Сватівського відділу Старобільської місцевої прокуратури Луганської області підтримали у суді публічне обвинувачення стосовно  27-річного мешканця м. Сватове за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 121 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2016 року обвинувачений, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ-2107» у стані  алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення, допустив зіткнення з транспортним засобом. У результаті дорожньо-транспортної події пасажир автомобіля, що рухався попереду, отримав черепно-мозкову травму та численні тяжкі тілесні ушкодження. Внаслідок отриманих трав потерпілий помер.

Крім того, у квітні 2017 року чоловік, порушуючи громадський порядок біля одного з кафе міста, у ході словесного конфлікту наніс удар кулаком в
голову відпочиваючому, внаслідок чого останній отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Свою вину у вчиненні вказаних злочинів вказана особа визнала у повному обсязі. Кремінський районний суд Луганської області підтримав позицію
прокурора,  визнав обвинуваченого винним  у вказаних злочинах та засудив до 5 років позбавлення волі. Це третя судимість чоловіка.

Прес-служба прокуратури Луганської області 

You may also like...