Патрульні затримали ймовірну грабіжницю, яка загубили свої документи на місці злочину

Викрадені товари на суму понад 3 тисячі гривень — патрульні затримали ймовірну грабіжницю

Учора ввечері на службу 102 зателефонувала адміністраторка одного з магазинів на вулиці Тургенєвській та повідомила, що невідома жінка заволоділа товарами на загальну суму понад 3 тисячі гривень.

Зі слів заявниці, вона самостійно намагалася затримати жінку до приїзду поліції, але та вирвалася та втекла, загубивши свої документи. На місці працівники надали інспекторам записи з камер відеонагляду, що зафільмували жінку та саму подію.

Поліцейські встановили місце перебування громадянки, ймовірно, причетної до події.

Спілкуючись з патрульними, ймовірна правопорушниця стверджувала, що у неї викрали документи, і вона не має жодного відношення до подій у магазині. І тільки після того, як поліцейські повідомили їй, що камери відеонагляду зафіксували подію, громадянка вже перестала заперечувати свою причетність і спробувала вистрибнути у вікно. Патрульні затримали жінку. Після невдалої спроби уникнути відповідальності, 25-річна громадянка почала поводити себе агресивно та нецензурно лаятися.

Для подальшого з’ясування всіх обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманої, останню доставили до Шевченківського управління поліції.

Патрульна поліція Києва

You may also like...